Energie vergelijken

Energie vergelijken kan u veel voordeel opleveren!

Eenvoudig, snel en onafhankelijk energie vergelijken.

 

Energieleveranciers

De energieleveranciers zorgen voor de levering van elektra en/of gas naar uw woning. De energieleveranciers maken gebruik van de transportnetten van de netbeheerders.
U mag zelf kiezen wie u energieleverancier is of wordt. U kunt kiezen om één energieleverancier voor gas en stroom te hebben, maar u kunt ook kiezen om twee energieleveranciers te hebben: één voor de levering van gas en één voor stroom. De keuze is natuurlijk aan uzelf.

 

Energie onafhankelijk vergelijken en overstappen

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door u ingevoerde gegevens. Het vergelijken en overstappen kan u veel voordeel opleveren. Overstappen is zo geregeld, want de vergelijker bestaat uit slechts 4 stappen en kost gemiddeld maar een paar minuten van uw tijd.

Energie vergelijken doet u voornamelijk op energieprijzen. U kunt de energievergelijking persoonlijk maken door uw eigen adres en energieverbruik in te vullen. Bij ons kunt u tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld duurzaamheid en type contract. U kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame energieleverancier.

Energie vergelijken en overstappen kan eenvoudig en snel via deze energievergelijker. Zodra uw gegevens zijn ontvangen worden die direct naar de betreffende energiemaatschappij gestuurd. De overstap verloopt vlekkeloos, u hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. U heeft 14 dagen bedanktijd.